Categorii de produse

Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook Viziteaza magazinul Iluminat-electrice.ro pe ShopMania Recomandat AllShops

Buletin de știri

STALP DE ILUMINAT DECORATIV 3M NEGRU cu 3 GLOBURI D300 ALBE Afisare la marime maxima

STALP DE ILUMINAT DECORATIV 3M NEGRU cu 3 GLOBURI D300 ALBE

Stalp pentru iluminatul ornamental de exterior! Stalp de iluminat decorativ echipat cu brat triplu cu gob.                                                   

     Pentru comenzi mai mari se acorda discount-uri substantialeDaca aveti o oferta mai buna pentru un produs similar va rugam sa ne contactati pentru a primi cea mai avantajoasa oferta ca raport calitate-pret!

Detalii

498,84 lei fara TVA Preț redus!

-15%

586,87 lei

» Adaugă la lista de dorințe

6 alte produse din aceași categorie:

STALP DE ILUMINAT DECORATIV 3M NEGRU cu 3 GLOBURI D300 ALBE <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Stalp destinat iluminatul ornamental de exterior vopsit negru in camp electrostatic avand inaltimea H:3M </span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Este recomandat pentru iluminatul parcurilor, cailor de acces , parcarilor. Se poate folosi si pentru iluminatul exterior al hotelurilor si restaurantelor. </span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Stalpul de iluminat este echipat cu trei corpuri de iluminat tip glob, alb mat, cu diametrul de 300 mm. </span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">La solicitarea clientului stalpul de iluminat poate fi echipat si cu alte tipuri de globuri; globuri transparente, globuri fumurii sau striate. </span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Poate fi configurat cu unul , doua sau trei corpuri de iluminat tip GLOB sau FELINAR. Corpurile de iluminat pot fi orientate in atat in sus cat si in jos. </span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">In functie de cantitatea comandata pretul poate varia. Se acorda discount substantial pentru achizitia de minim 10 stalpi decorativi.</span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;"><span style="font-size: 13.3333px;">Termenul si modalitatea de livrare se stabileste in momentul lansarii comenzii. </span></span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; color: #800000;"><strong>Nota*: In pretul afisat sunt incluse bratele si cele trei globuri albe. (pentru echipare cu accesoriile tip "palarie"va rugam sa ne contactati!</strong></span></p>
586,87 lei

Stalp destinat iluminatul ornamental de exterior vopsit negru in camp electrostatic avand inaltimea H:3M 

Este recomandat pentru iluminatul parcurilor, cailor de acces , parcarilor. Se poate folosi si pentru iluminatul exterior al hotelurilor si restaurantelor. 

Stalpul de iluminat este echipat cu trei corpuri de iluminat tip glob, alb mat, cu diametrul de 300 mm. 

La solicitarea clientului stalpul de iluminat poate fi echipat si cu alte tipuri de globuri; globuri transparente, globuri fumurii sau striate. 

Poate fi configurat cu unul , doua sau trei corpuri de iluminat tip GLOB sau FELINAR. Corpurile de iluminat pot fi orientate in atat in sus cat si in jos. 

In functie de cantitatea comandata pretul poate varia. Se acorda discount substantial pentru achizitia de minim 10 stalpi decorativi.

Termenul si modalitatea de livrare se stabileste in momentul lansarii comenzii. 

Nota*: In pretul afisat sunt incluse bratele si cele trei globuri albe. (pentru echipare cu accesoriile tip "palarie"va rugam sa ne contactati!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

STALP DE ILUMINAT DECORATIV 3M NEGRU cu 3 GLOBURI D300 ALBE

STALP DE ILUMINAT DECORATIV 3M NEGRU cu 3 GLOBURI D300 ALBE

Scrieți-vă părerea