Categorii de produse

Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook Viziteaza magazinul Iluminat-electrice.ro pe ShopMania Recomandat AllShops

Buletin de știri

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE a site-ului http://www.iluminat-electrice.ro/

Acest site http://www.iluminat-electrice.ro este administrat SC EUROLIGHT MANAGEMENT SRL. (numita in continuare EUROLIGHT MANAGEMENT), cu sediul social in Pitesti, jud.Arges, avand codul de inregistrare fiscala RO15277345, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Arges sub nr. J03/322/2003, telefon: 0771-765.571

EUROLIGHT MANAGEMENT  precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, anumite caracteristici sau pretul produselor prezentate pe  http://www.iluminat-electrice.ro pot fi modificate de catre EUROLIGHT MANAGEMENT fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile/ofertele prezente pe  http://www.iluminat-electrice.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.

http://www.iluminat-electrice.ro poate contine si link-uri catre alte site-uri. EUROLIGHT MANAGEMENT  nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

Prin accesarea  http://www.iluminat-electrice.ro UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

MODALITATEA DE LIVRARE.

Comenzile ce vor fi acceptate si onorate de EUROLIGHT MANAGEMENT sunt doar comenzile trimise prin formularul de comanda si comenzile primite prin e-mail la urmatoarea adresa : comenzi@iluminat-electrice.ro care contin  obligatoriu urmatoarele:

  • Datele de facturate: denumire societate, sediul social, codul de inregistrare fiscala,nr.inreg.reg comertului, cont, banca, nr telefon, adresa e-mail, persona contact- (pentru client persoana juridical)+ adresa livrare completa;

 

NU NE ADRESAM CLIENTILOR PERSOANE FIZICE !

Transport gratuit prin curierat rapid pentru comenzi de peste 1000 RON.Comenzile mai mici de 1000 RON se pot livra prin orice serviciu de curierat la cererea clientului - costul acestuia fiind suportat de catre client.

EUROLIGHT MANAGEMENT nu poate sa controleze modul in care firma de transport isi indeplineste obligatiile. Va rugam contactati serviciul de relatii cu clientii al firmei respective in cazul in care nu sunteti multumiti de modul in care au fost prestate serviciile de transport.

MODALITATEA DE PLATA

  • Ordin de plata / Virament bancar . Un consultant de vanzari al EUROLIGHT MANAGEMENT  va confirma telefonic comanda, urmand sa trimita o factura proforma pe baza careia CLIENTUL va efectua plata in contul nostru. Comanda va fi considerata valida numai dupa confirmarea platii.
  • Plata rambrus. Contravaloarea produselor este platita la curier in momentul livrarii.
  • CEC -la termen-  Metoda de plata valabila numai pentru clientii cu statut de partener .Clientul Partener  beneficiaza de termen de plata  si preturi discounturi in functie de colaborare

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

EUROLIGHT MANAGEMENT se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Datele obtinute de catre EUROLIGHT MANAGEMENT  vor fi stocate în baze de date.
EUROLIGHT MANAGEMENT va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.

ACTUALIZAREA CONDITIILOR GENERALE

EUROLIGHT MANAGEMENT  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.