Categorii de produse

Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook Viziteaza magazinul Iluminat-electrice.ro pe ShopMania Recomandat AllShops

Buletin de știri

SC EUROLIGHT MANAGEMENT SRL-are ca obiectiv principal de activitate comercializarea pe piata materialelor electrice a urmatoarelor categorii de produse:


  • corpuri si surse de iluminat casnic, industrial si arhitectural;

  • aparataj electric casnic si industrial;

  • produse electrice de medie si joasa tensiune;

  • elemente de automatizari;
  • cabluri electrice si accesorii pentru acestea.EUROLIGHT MANAGEMENT este o firma cu capital integral privat, fondata in anul 2003, cu scopul de a oferi clientilor sai intreaga gama de echipamente si materiale electrice necesare proiectelor desfasurate de acestia.

Activitatea comerciala a companiei, cu o distributie de inceput in zona localitatii Craiova, s-a dezvoltat ulterior acoperind intreaga zona a olteniei.
 
Societatea noastră vine în întâmpinarea necesitaților și exigențelor clienților cu produse de calitate ce respectă standardele actuale, prețuri competitive, condiții comerciale flexibile și suport tehnic.
 
Planurile de viitor ale firmei EUROLIGHT MANAGEMENT includ pe langa dezvoltarea continua a portofoliului existent, cresterea gradului de satisfactie al clientilor si introducerea unor produse si servicii noi. Aceste planuri vor permite companiei sa-si consolideze pozitia sa in domeniul electric pe piata de sud-vest a tarii cu o permanenta imbunatatire a rezultatelor obtinute